VPN TJÄNSTER FÖR SÄKER IPTV

Smart IPTV - ALLT DU BEHÖVER VETA OM IPTV TJÄNSTER OCH KANALER

Den bästa VPN tjänsten 2020

När det kommer till vilken som är den bästa VPN tjänsten, så står det ganska klart för alla som använder IPTV att det är NordVPN som gäller. Men faktum är att nästan alla bäst i test över hela världen vinner NordVPN, och detta beror naturligtvis på att det är VPN-tjänsten som fungerar överallt. Av samma anledning som vi anser att detta är bäst VPN tjänst, anser också Japaner det.

Det som gör att vart man än kommer i världen och NordVPN anses vara bästa VPN, är att dem har servers överallt. Detta är bokstavligen en global aktör, med över 5.600 VPN-servers runt om på jorden. Det är också det som gör att det spelar ingen roll vart du än befinner dig, NordVPN har garanterat en server även i detta land. Det gör att du som har extrema krav på snabbhet vilket du har som ska använda iptv-tjänster, kan använda NordVPN. Få andra om ens någon annan fungerar i små länder som Sverige, om du vill kunna live streama IPTV kanaler.

Bästa VPN-tjänst när det kommer till säkerheten!

Anledningen till att man skaffar sig en VPN-tjänst från första början är för att komma åt anonymitet, och när det kommer till säkert het är NordVPN bästa VPN tjänst på det. Med dubbel VPN-tunnel, får du också dubbel kryptering.

Vad är en VPN, och varför behöver jag använda en sådan?

För dig som är helt nya på detta med internet anonymitet och säkerhet, så undra du säkert vad är en VPN? En VPN eller Virtuellt Privata Nätverk som det är en förkortning på, är ett nätverk av servers runt om i världen. Dessa servers brukar kallas för VPN-tunnel, eller i folkmun för VPN-servers. Det som händer när du kopplar upp dig mot en sådan är att du blir så kallat TUNNLAD, vilket betyder att all din datatrafik går fört via VPN-tjänsten VPN-tunnel. När detta sker passar man på att kryptera din data, så att ingen annan än du kan läsa av trafiken. Dessutom så är det omöjligt och se vart du kommer ifrån, då du kan koppla upp dig mot en VPN-tunnel i Spanien. Då ser det ut sör den som har besök av dig, som att du kommer från Spanien. Nu kanske du undrar vad ska man med detta till?

Se på Amerikanska Netflix & SVT play utomland med en VPN

Med en VPN kan du se på Amerikanska Netflix i Sverige, och det samma gäller att du kan se på Svenska SVT play utomlands. Om du någonsin har försökt att se på SVT play, eller liknande play tjänster utomlands har du då garanterat märkt att det inte går. Detta beror på att alla TV kanaler köper i sändningsrättigheter på sina program, och då gör man det bara för Sverige. Hade man köpt rättigheterna för att sända över hela världen, ja då hade det kostat betydligt mera.

Men med en VPN kan du befinna dig i Grekland, och få det att se ut som att du är i Sverige. Detta gör du med ett enklet knapp tryck, och kopplar upp dig mot en svensk VPN-server. När du nu har gjort detta, kan du också gå in på SVT Play och kolla på precis vad du vill som om du vore i Sverige. Det omvända gäller naturligtvis för att se på Amerikanska Netflix, och då tar du bara och kopplar upp dig mot en amerikansk VPN-server istället.