Spansk polis har gjort stor IPTV-razzia!

Smart IPTV - ALLT DU BEHÖVER VETA OM IPTV TJÄNSTER OCH KANALER

Spansk polis har gjort stor IPTV-razzia!

Spansk-polis-IPTV-razzia

Den Spanka polisen kunde idag meddela att man har gjort en stor razzia mot ett av Spaniens största IPTV-nätverk. Man tror att denna IPTV-återförsäljarens system som man nu tagit ner, kan vara värt hisnande 10 miljoner kronor.

Vid tillslaget som skedde i flera stora Spanska städer kunde man också säkra bevis i form av iptv-servres, och annan iptv-utrustning. Även kunddata baser har säkrats som bevis, men i dagsläget vill man inte kommentera hur många kunder uppgifter man har, men rykten inom branchen säger att det handlar om ca 5000 kunder.

Bland den beslagtagna hårdvaran i razzian fanns bland annat 15 hårddiskar, och 10 datorer som innehöll information om vilka IPTV-ägarna jobba med, och vilka dess kunder har varit.

12 personer kunde gripas vid tillslaget, som skedde i bland annat Madrid, Toledo, Alicante, Murcia, Gran Canaria och Teneriffa. 8 av dem som blev gripna var återförsäljare av iptv-tjänster, och resten var personer som haft tillgång till iptv kanalerna.

Inom IPTV branschen tror man detta är bara början, då vi på mycket kort tid har sett liknande stora razzior i både Italien, Bulgarien och England. Att man börjat dra åt tumskruvarna mot både försäljare och användare, är det knappast någon tvekan om längre.

Vi på IPTV smart förväntar oss inget annat än att en liknande aktion kommer att ske även här i Norden den närmsta tiden, och vi kommer att hålla er uppdaterade. Under tiden, använd en VPN-tjänst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *