Nitro IPTV blir stämda utav Disney, Amazon och Paramount!

Smart IPTV - ALLT DU BEHÖVER VETA OM IPTV TJÄNSTER OCH KANALER

Nitro IPTV blir stämda utav Disney, Amazon och Paramount!

Nitro-IPTV-blir-stämda-utav-DISNEY,-Amazon-och-Paramount!

TV och underhållningsbolag som Universal, Paramount, Columbia, Disney och Amazon har tillsammans gått ihop och gjort en enorm stämningsansökan mot en av det absolut största IPTV-leverantörerna. Tjänsten som denna gången är i kikarsiktet är den välkända IPTV-tjänsten Nitro TV.

Företagen som gemensamt har stämt Nitro IPTV hävdar att man på ett otillbörligt sett har spridit företagens filmer, serier och TV-kanaler. Bland annat menar man på att program som Kontoret, och filmer som King Kong, Spiderman, Toy Story 3 med flera har kunnat ses via Nitro IPTV:s tjänster. Detta ska ha skett utan att man har haft någon som helst rätt till att sända dessa.

Kunder till Nitro IPTV ska också kunnat kolla på IPTV-kanaler, via så kallade IPTV-boxar som ska ha sålts. Man menar att detta undergräver deras verksamhet, och att pengar strömmar in i illegala verksamheter.

Inom IPTV branschen tror man att detta kan vara ett utav det första målen mot både tjänster och användare, som kommer sig av den senaste tidens razzior. I dessa razzior har man bland annat kommit över närmare 50 miljoner kunders uppgifter på en Razzia i Italien, och ytterligare flera tusen till ett kort tag efteråt vid en Razzia i Spanien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *