Gigantiskt IPTV-razzia i Italien

Smart IPTV - ALLT DU BEHÖVER VETA OM IPTV TJÄNSTER OCH KANALER

Gigantiskt IPTV-razzia i Italien

Gigantisk-Razzia-mot-IPTV-återförsäljare-i-Italien

Kanske den absolut största razzian mot IPTV-tjänster skedde i i Italien, där man var ute efter att stänga ner Xstream-codes. Detta är tjänsten som anses vara ryggraden i stora delar av det Europeiska IPTV-nätverk, och stora delar av IPTV-tjänsterna har på senasre tid haft mycket svårt att leverera den produkten man har sålt.

Vid denna razzian slog man till mot stora server hallar som distribuerar IPTV-kanaler till ett sort antal IPTV-tjänster. Vid tillslaget fick man fick man också fatt i osannolika 50 miljoner kunder uppgifter, och hela IPTV-branschen håller just nu andan. Ingen vet i dagsläget vilka konsekvenser detta kommer att få för branschen, men det är inte allt för vilt gissat att många tjänster och kunder kommer åka med i fallet närmsta tiden.

Än så länge är informationen i detta fallet mycket knapphändig, men vi kommer att hålla våra läsare uppdaterade så mycket vi kan. För dig som fortfarande inte skaffat dig en VPN, så är det kanske dags att göra detta.

Vi på Smart IPTV har tyvärr ingen information om hur många svenskar som kan vara drabbade, då ingen vill ge ifrån sig om de har använt dessa Italienska tjänster. Men många utav de svenska iptv-tjänsterna kan antas använda sig av Xstream-codes, då man senaste timmarna kunnat läsa på många IPTV-forum om användare som blivit av med sina kanaler.

Flera utav de större iptv-återförsäljarna har också slutat att svara på mail och chatt, och antagligen är detta på grund utav att dem fått många arga kunder som undrar vad som har hänt med deras TV-kanaler via sina IPTV-Boxar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *